Göz altı torbaları, kişinin sürekli yorgun ve uykuluymuş gibi görünmesine neden olur. Bu nedenle göz altı torbalarına sahip olmak, pek çok kişinin muzdarip olduğu durumlar arasındadır. Göz altı torbalarının en belirgin nedenleri yorgunluk ve strestir.

Okullarla Birlikte Sağlık Sorunları da Başladı Okullarla Birlikte Sağlık Sorunları da Başladı

Göz altı torbaları için piyasada satılan çeşitli kremler olsa da en etkili ve en sağlıklı yöntemler, doğal yöntemlerdir. Yalnızca 1 malzemeyle göz altı torbalarınızdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Peki, göz altı torbaları doğal yollarla nasıl geçer?

23022019105416

Göz altı torbaları için etkili maske

Yumurta akı cilde uygulandığında sertleşir. Bu, cildin sıkılaşmasına ve göz altı torbalarının ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. 1 yumurtanın beyazını uygun bir kabın içerisinde iyice sertleşinceye kadar çırpın. Daha sonra yumuşak bir fırça veya bez ile göz altı torbalarınıza uygulayın.

yumurta-aki-gmkn

Maskeyi bu şekilde yaklaşık 15 dakika kadar bekleterek cildinizde kurumasını sağlayın. Süre sonunda ılık suyla yıkayın. Günde 1 defa uygulayarak göz altı torbalarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz. Göz altı torbaları için bir diğer etkili yöntem de Hindistan cevizi yağı ve badem yağıdır.

Kaynak: Haber Merkezi