Netanyahu'dan 10 saniyelik video: "Kuzeyde yaşayanları evlerine döndüreceğiz" Netanyahu'dan 10 saniyelik video: "Kuzeyde yaşayanları evlerine döndüreceğiz"

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2025 yılı Hac Organizasyonu için ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 5 Ağustos 2024 tarihinde başlayacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hac yolculuğuna çıkmak isteyen vatandaşların, ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini 5 Ağustos ile 16 Eylül 2024 tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebileceği duyuruldu.

Prof. Dr. Ali Erbaş, bu yıl yapılacak işlemlerle ilgili olarak, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 2025 yılı Hac Organizasyonumuz kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini 5 Ağustos'tan itibaren başlatıyoruz. Bu mübarek yolculuğa niyet eden tüm vatandaşlarımızın bu süre zarfında işlemlerini yapmaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin detaylarına [www.hac.gov.tr](http://www.hac.gov.tr) adresinden ulaşabileceklerini belirten Erbaş, sürecin sorunsuz ilerlemesi için gerekli bilgilere ve yönlendirmelere internet sitesi üzerinden erişilebileceğini vurguladı. Bu adımlar, hacı adaylarının kayıt sürecini düzenli ve sistematik bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olacak.

Kaynak: İHA