Büyükşehir Belediye ekipleri ve zabıtalarca gazetemizin tabelası kasti bir şekilde kesilip söküldü. Kamuoyunu bilinçlendirmek adına yaptığımız eleştiri haberlerinden hemen sonra tabelanın 'şikayet var' bahanesiyle kesilmesi, basın adına bir ayıp notu olarak düştü.
Kentin bir çok bölgesinde çevreyi kirleten nice tabelalar varken, İmece Gazetesi'ni hedef alması, oturduğu makama yakışmayacağı gibi 'sözde!' sosyal demokrat kimliğinin de olmadığını açıkça ispatlamıştır. Faşizan ve dikta bir tavırla gazetemiz sahibi Sinan Koç'un diğer işyerlerine de gerekçesiz mühürler vurarak, bezdirmeye ve sindirmeye çalışmıştı. 'Benden olmayan kahrolsun' zihniyeti ile Mersin yerel basınını yerle bir eden Vahap Seçer, İmece Gazetesi'nde bu amacına ulaşamayınca ucuz yollara başvurması bizleri şaşırtmadı. Bu tavır bir kez daha göstermiştir ki; Vahap Seçer'in karakteri barış kenti Mersin'e uymamaktadır. Son beş yıla bakıldığında bu net görülmektedir. İmece Gazetesi olarak Mersin adına, Mersinlinin ve ülkemizin çıkarları adına, kurduğun hanedanlığın karşısında dimdik durmaya ve doğruları haykırmaya devam edecektir.

Bakan Göktaş’tan Öldürülen İki Genç Kızın Ailelerine Taziye Ziyareti Bakan Göktaş’tan Öldürülen İki Genç Kızın Ailelerine Taziye Ziyareti
Editör: Haber Merkezi