Yurttan

İnsani Yardım Ve Dayanışma Derneği'nden Unutulmaz Bir Etkinlik

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yılmaz, dernek olarak büyük bir sevinç ve gurur içinde olduklarını duyurdu. Dernek, 25 Ağustos 2024 tarihinde, saat 16.00'dan 22.00'ye kadar sürecek özel bir okul öncesi etkinlik düzenliyor. Etkinlik, yaklaşık 200 yetim ve öksüz çocuğun gönüllerince eğlenebileceği ve unutamayacakları bir gün geçirmelerini amaçlıyor.

Abone Ol

Programda, tiyatro gösterisi, palyaçolar, yüz boyama, bubble show, DJ performansı ve derneğin yaptığı yardımlardan derlenen özel bir slayt gösterisi gibi birçok etkinlik yer alacak. Çocuklara ayrıca pamuk şeker ikram edilecek.

Murat Yılmaz, "Bu özel gün için ekip arkadaşlarımız gönüllü olarak görev alacak ve çocukların mutluluğu için ellerinden geleni yapacaklar. Bu sorumluluğun bilinciyle, en iyi şekilde altından kalkacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Yılmaz, büyük bir çalışma tempomuzda yoğun işlerimiz arasına eklenen bu etkinliğin ekibimize coşku kattığını belirtti. "İşlerimiz yolunda gitmese bile ekip olarak coşkuyu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinde bir gülümseme oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.