Kaş dökülmesi çoğu zaman dış faktörlere bağlı şekilde meydana gelir. En bilindik kaş dökülmesi nedeni hamilelik olsa da bunun yanı sıra yetersiz beslenme, kansızlık ve vitamin eksikliği gibi nedenler ile de kaş dökülmeleri meydana gelebilmektedir. Kaş dökülmesi görülmeye başladığı zaman en önemli olan bir an önce önlem almaktır. 

Kaş dökülmeleri görüldüğü zaman bu dökülmeyi durduran ve süreci tersine çeviren belirli doğal yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler arasında en etkili olduğu bilinen yöntem ise doğal bir yağla karşımıza çıkıyor. İşte kaş dökülmelerini tek gecede durduran mucizevi doğal yağ:

dogal-yag-pxqq

Kaş dökülmelerine karşı kullanılabilen doğal yağ Hint yağıdır. Hint yağı, içerdiği doğal bileşenler ve yağ asitleri sayesinde kaşların beslenmesini sağlar. Bu şekilde kaş dökülmelerinin önüne geçen Hint yağı sağlıklı doğal yağlar sınıfındadır. Kaş köklerini güçlendiren Hint yağı ilerleyen süreçlerde meydana  gelebilecek olan dökülme riskine karşı da kaşlarınızı koruyacaktır. 

Hint yağı ile kaş dökülmesinin önüne geçmek için geceleri az miktarda Hint yağını kaşlarınızı masaj yaparak yedirin. Bu şekilde uyuduktan sonra sabah uyandığınızda ıslatılmış pamuk ile kaşlarınızı nazikçe silin. Hint yağını bu yöntemle düzenli kullandığınız takdirde kısa sürede kaş dökülmelerinden kurtulabilirsiniz. 

Prostat Kanserinden Korunmak İçin 5 Kural Prostat Kanserinden Korunmak İçin 5 Kural

Hint yağı ile kaş dökülmelerinden kurtulmak için düzenli şekilde kullanmak önemlidir. Kaşların yeterli besin ihtiyacını karşılayamadığı durumlarda kaş dökülmesi yeniden meydana gelebileceğinden dikkat etmek gerekiyor.

Kaynak: İmece Gazetesi