CHP Mersin İl Örgütü, 38. Olağan İl Kongresini tamamladı ve mevcut il başkanı Koral Ömür, tek listeyle girdiği seçimi kazanarak başkanlığını devam ettirdi.

Ömür'ün, İl Yönetim Kurulu'na üçüncü sıradan yer verdiği üye Yağmur Atıcı ile ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. 'Mersin Manşet' 'in haberinde CHP'li Yağmur Atıcı'nın 'bozkurt' işareti yaptığı bir fotoğraf yayınlandı ve gerçekleşen atamanın Cumhuriyet Halk Partisi emekçilerine karşı haksızlık olup olmadığı soruldu.

Son Bir Haftada 50 Terörist Etkisiz Hâle Getirildi Son Bir Haftada 50 Terörist Etkisiz Hâle Getirildi

İşte o iddialar ve haberin tamamı:

'CHP Mersin İl Örgütü, 38. Olağan İl Kongresini tamamladı. Mevcut il başkanı Koral Ömür, tek listeyle girdiği seçimi kazanarak başkanlığını devam ettiriyor. Trend MEDYA yazı ailesi olarak kendisini kutlarız ve başarılı bir dönem dileriz.

Ancak bu kutlamaların yanı sıra Koral Ömür'e önemli sorularımız bulunmaktadır. Son dönemde, yönetime aldığı bazı isimlerle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan ve elimize geçen ciddi bilgiler bulunmaktadır. Muhabir arkadaşlarımızın bu bilgileri teyit etme çalışmaları sürerken, Sayın Ömür'ün haberimizin manşetinde kullandığımız resim konusunda kamuoyunu bilgilendirmesini bekliyoruz.

Sayın Ömür, manşetteki resimde 'bozkurt' işareti yapan kişi sizin üçüncü sıradaki il yönetim kurulu üyeniz Yağmur Atıcı mıdır?

Söz konusu kişi, Mersin Büyükşehir Belediyesi özel kaleminde asistan olarak mı görev yapmaktadır?

Yağmur Atıcı'yı size kim önerdi?

Ayrıca bu kişi CHP'ye kayıtlı bir üye midir?
Eğer üyeyse, hangi tarihte üyelik gerçekleşmiştir?

Partiye yıllarını vermiş, emek sarf etmiş parti emekçileri veya ilçe başkanları nasıl olur da yeni kayıt olmuş bir üyenin gerisinde kalır ve il yönetimi gibi önemli bir makama getirilemezler?

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür'den bu sorulara kamuoyu önünde yanıt vermesini bekliyoruz. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve şeffaflığın sağlanması adına bu soruların yanıtlarının önemli olduğunu düşünmekteyiz.

TRend MEDYA olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi adına bu konuda gerekli adımların atılmasını talep ediyoruz.'

Editör: Haber Merkezi