Ebru DOST

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Mersin CHP Milletvekili Gülcan Kış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 'AKP'nin yıllardır söz verip bitiremediği, son olarakta Kurban Bayramı'nda, Mersin halkının bitmeyen trafik çilesi haline gelen Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi'ni TBMM Genel Kurulu'nda gündeme getirdim' dedi.

Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi

'Yüzlerce vatandaşımızı canından eden, kazalara ve gecikmelere neden olan Otoyol Projesi'nin yapımı tamamlanana kadar takipçisi olacağım' diyen CHP'li Vekil Kış, 'Çeşmeli- Taşucu Otoyol Projesi' AKP hükümeti tarafından Mersin halkına seçim vaadi olarak sunulmaktadır. Birden çok ihaleye çıkan ve ertelenen, ihalesi yapılsa bile sonradan fesih edilen projenin bitirilmemesinin çilesini Mersin halkı yıllardır çekmektedir. Mersin halkınca 'çile yolu' olarak adlandırılan bu güzergaha, güvenlikli ve yüksek standartlı bir çalışmanın yapılmaması birçok kazaya davetiye çıkarmıştır' dedi.

Projenin yılan hikayesine döndüğünü söyleyen Vekil Kış, 'Otoyol projesi tamamlanmadığı için yüzlerce vatandaşımız canından olmuştur. AKP hükümeti bunlardan ders çıkarmaya niyetli değildir. Son olarakta Kurban Bayramı'nda Mersin, bu çile ve işkenceyi tekrar yaşamış, verilen sözlerin tutulmadığı yine görülmüştür. Buradan Mersin halkı adına AKP hükümetine bir kez daha sesleniyorum. Çeşmeli-Taşucu Otoyolu'nun bir an önce bitirilmesi için çağrı yapıyor, otoyol projesi bitirilene kadar da takipçisi olacağımı belirtiyorum' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi