Meryem Karadağ

Mersin'de yerel gazetecilik yapan İsa Çakıcı, 'yasak' tabelası bulunan sahilden denize giren Suriyelilerin fotoğraflarını çekince dövüldü. 3 Suriyeli sığınmacı tarafından dövülen Çakıcı hastanelik oldu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla büyüyen göçmen tehlikesine dikkat çekerek, yaşanan bu durumu kınadı.

Özdağ, 'Mersin'de Suriyeliler gazeteci İsa Çakıcı'yı dövdüler. Yasak yerde denize girmelerini haber yaptığı için ağır şekilde dövülen İsa Çakıcı hastane de tedavi edildi. Mersin emniyetini göreve davet ediyorum. Saldırganlar yakalanmalı sınır dışı edilmeli' dedi.

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, 'İsa Çakıcı kardeşimiz yıllardır Mersin'de cesur bir gazetecilik örneği sergilemektedir! Ancak bu cesur gazetecimizin tek suçu, denize girmesi yasak olan bölgede denize giren Suriyeli mültecileri haber yapmaktır. Yıllardır defalarca söylediğimiz gibi, kuralları bilmeyen mülteciler Mersin'de giderek büyüyen bir tehdit haline gelmektedir. Mersin ve Türkiye için bunu kabul edemeyiz! Mülteci sorunu, Türkiye için ulusal bir BEKA sorunudur! İsa Çakıcı kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum' diye konuştu.

Ahu Tuğba'nın Kızı Anjelik Calvin: Annemin Bedeni Çürütüldü Ahu Tuğba'nın Kızı Anjelik Calvin: Annemin Bedeni Çürütüldü

Editör: Haber Merkezi