Kadri Duman

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte üniversite öğrencileri kampüsleri doldurmaya başladı. Bu yıl üniversiteye yeni başlayacak öğrencilerin heyecanı bir yana üniversite eğitimine devam eden öğrenciler de okulun ilk haftasına heyecanlı bir giriş yaptı.

Mersin Üniversitesi, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi'nin ilk haftasında yüzlerce yeni öğrenciyi ağırladı. Üniversitenin kampüslerinde yoğun bir hareketlilik yaşanırken, sınıflar, yollar ve yemekhaneler dolup taştı. Öğrenciler, yeni eğitim dönemine büyük bir heyecanla başlarken, kampüste enerji dolu bir atmosfer hakim.

G Xn V Pv F X E A A Oa Cu

Üniversite yönetimi, öğrencilere yönelik gerekli düzenlemeleri yaparak eğitim döneminin sorunsuz bir şekilde başlamasını sağladı. Öğrenciler, derslerine adapte olurken aynı zamanda kampüs yaşamına da hızlıca uyum sağlıyorlar. Eğitim, araştırma ve sosyal etkinliklerle dolu bir dönemin daha öğrencileri beklediği Mersin Üniversitesi, akademik ve sosyal yaşamın dinamikliğini yeniden kazandı.

Bakırhan: “İzlenen Narin’in Katilleri Değil, Devletin Çürümüş Örgütlülüğüdür” Bakırhan: “İzlenen Narin’in Katilleri Değil, Devletin Çürümüş Örgütlülüğüdür”

G Xn V Pv M W8 A A7 Ky L

Kaynak: Kadri Duman