Özel Haber

Mersin Spor Fenerbahçe'nin Önünde Liderliğe Ortak

Aliağa Petkimspor'u Mersin'de konuk eden Mersin MSK basketbol takımı maçtan 67-57'lik skorla galibiyeti kopardı ve Fenerbahçe'nin önünde liderliğe ortak oldu.

Abone Ol

Hüsamettin Tanrıkulu

Mersin MSK, Servet Tazegül Spor Salonu'nda Aliağa Petkimspor'u ağırladı. İlk yarısı 37-28 Mersin liderliğinde biten karşılaşmaya Mersin taraftarların yoğun ilgisi ve desteği vardı.

Olaseni'den 15, Simmons'tan 12

Baştan sona savunma oyunu ve taraftar baskısıyla rakibini boğan Mersin, karşılaşmayı 67-57 önde kapattı ve ligde 2 maçta aldığı 4 puanla liderliğe Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Tofaş'la birlikte ortak oldu. Mersin'de Abodunrin Gabriel Olaseni 15 sayı ile Mersin'in en skoreri olurken, Gerel David Simmons'un attığı 12 sayı ile Olaseni'ye hem skor yükü anlamında destek oldu hem de galibiyette büyük pay sahibi oldu. 

Sıradaki rakip İzmir ekibi Karşıyaka

İkide iki ile lige başlayan Mersin'de 3. hafta rakibi İzmir ekiplerinden Karşıyaka. 20 Ekim saat 13.00'de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek iki ekibin kıran kırana mücadele vermesi bekleniyor. Mersin için hedef Avrupa ve mutlak galibiyet parolasıyla Karşıyaka'ya karşı sahaya çıkacaklar.